Publicat el 12/03/2021

Emma Vilarassau, Santi Rodríguez, Delafé, Ivette Nadal, Suu o Dàmaris Gelabert, són alguns dels noms d’aquesta nova temporada

Els equipaments culturals d’Escena GrAn Granollers presenten propostes pensades per a tots els públics apostant per espectacles d’èxit, innovadors, per públic infantil i familiar, música, dansa, circ, titelles, òpera i molt més.

Espectacles teatrals
El primer d’aquests espectacles teatrals serà Els Gossos, una comèdia protagonitzada per la reconeguda i polifacètica actriu Mercè Arànega. Un relat que es capgirarà en un àpat familiar, on sortiran a la llum els secrets i records més foscos, els quals acabaran bombardejant una assentada vida familiar.
I seguint amb la comèdia, una altra proposta és Infarto, amb Santi Rodríguez, un espectacle d’humor fresc i realista on s’explica la historia d’un home madur que pateix un infart i que es replanteja la seva vida o Els ocells, una comèdia de la Cia. La Calòrica en què l’humor negre i absurd es posa al servei del discurs polític.

Emma Vilarassau i Jordi Bosch seran els protagonistes de La cabra, o qui és Sylvia? Un espectacle on els protagonistes interpreten a una família nord-americana perfecte, però tot s’ensorra quan un dels dos descobreix un secret que ho canviarà tot. Una confessió que obrirà una gran crisi a les seves vides.

Partícules Paral·leles és una altra de les propostes teatrals d’aquesta temporada, on tres històries s’entrellacen i estan cosides amb un mateix fil temàtic i Com menja un caníbal és una obra que parla de tot allò que ens fa més humans. Una història narrada a través de la poesia visual, el circ, la paraula i el moviment.

També celebrarem la setena edició del Microteatre a Roca Umbert, un projecte de creació escènica que, en aquesta setena edició, girarà al voltant dels col·lapses.
A nivell local, el granollerí Frederic Roda presenta una adaptació de Luces de Bohemia amb l’espectacle El último viaje de Max Estrella.

Dansa i circ
Pel que fa a les propostes de dansa es presenta Malditas plumas, un espectacle on Sol Picó fa una picada d’ullet al Paral·lel dels anys vint i ensenya un cabaret futurista. Picó abordarà la fosca condició de l’ésser humà, amb un to irònic, mitjançant el nom de les vedettes.
Hermana, ya no és una altra de les apostes d’aquesta temporada. En aquest cas una performance que també barreja teatre i música, oferint una proposta plena de força i passió, a càrrec d’Àfrica Moments i Katja Diao.

Pel que fa a les propostes de circ tindrem Veus que no Veus amb la Pepa Plana, un nou espectacle en què reivindica la figura femenina de la pallassa mitjançant números de circ clàssics, que estaran interpretats per Pepa Plana i Noël Olivé.
Els vallesans Los Galindos presenten MDR (MORT DE RIURE), la història d’un pallasso condemnat, justament, per riure.

 Música
L’excantant de Txarango i la seva companya de viatge presenten una nova proposta musical alegre i constructiva anomenada Marcel i Júlia: En òrbita, que presentaran una nova proposta musical alegre i constructiva.

El virtuós violinista Ara Malikian presentarà un concert íntim i personal amb els seus millors èxits acompanyat, al piano, del seu company Iván “Melón”.

Delafé presenta el seu segon àlbum Hay un lugar, en què Oscar D’Aniello treballa en solitari oferint un disc marcat pel pop i per les grans col·laboracions i Suu presenta el seu segon disc Ventura, farcit d’un pop festiu i un cant natural i proper, per embolcallar al públic amb la seva veu dolça.

Propostes locals
Pel que fa a les propostes musicals locals, la granollerina Ivette Nadal presenta el seu nou espectacle La ferida, acompanyada pel virtuós guitarrista gironí Marcel Torres.
La jove formació del Vallès Oriental Sabana, presenta en concert Ja no m’hi encanto, el seu primer disc ple de pop fresc i sincer.

Formacions residents del TAG
El Magnificat de Bach
serà la primera proposta de música clàssica, a càrrec del Cor Jove Amics de la Unió i Cor i Orquestra de Cambra de Granollers, dirigits per Edmon Colomer. El talent de la música resident seguirà amb L’Orquestra de Cambra de Granollers, que acosta al millor simfonista del segle XX, Xostakóvitx, amb un espectacle de música clàssica anomenat Simfonia de cambra.

Al·leluia a quatre veus, serà un espectacle de l’Orquestra de Cambra de Granollers i el Cor Jove Amics de la Unió, sota la direcció d’Edmon Colomer i Hits! anirà a càrrec de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i el Cor Jove Amics de la Unió per portar els seus grans èxits!

Òpera
Escena GrAn aposta per un clàssic de Giuseppe Verdi com és Aïda, una òpera dividida en quatre actes i interpretada pels Amics de l’Òpera de Sabadell. I d’altra banda, un recital d’òpera i poesia anomenat Dos pits i una poma, per reflexionar sobre la situació de les dones a la societat.

Espectacles infantils i familiars
Es podrà gaudir també de moltes propostes familiars com per exemple Soc feliç, un espectacle de teatre musical a càrrec de Dàmaris Gelabert on es presenta una divertida i emotiva aventura amb les millors cançons de la coneguda cantant. Una nova proposta que ret homenatge a diferents arts escèniques com les titelles, la dansa, el circ i la música i que parla de l’amistat, els camins equivocats que cal redreçar, l’entrega als altres o l’amor pel teatre. I seguint amb teatre musical, Mil notes presenta La llegenda de Sant Jordi.

I també hi hauran titelles! Recuperant el clàssic de Els tres porquets amb la versió de la companyia Estaquirot Teatre o Klé, un espectacle de teatre visual on els més petits podran veure màgia, dansa, titelles i manipulació d’objectes tot descobrint el món del protagonista, Paul Klee.

El codi secret serà també un dels espectacles infantils de la temporada, en aquest cas un concert per a tota la família amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i David Puertas.

Més enllà dels miralls és una altra de les propostes infantils i es tracta d’una visita guiada per l’interior del Teatre Auditori de Granollers, perquè els més petits puguin conèixer el teatre des de dins. I El meu príncep blau serà una proposta familiar de dansa, a càrrec de la companyia de dansa contemporània El Ballet Imperial de la Reina Rosamunda, on es mostren els valors de la feminitat en el present i en el passat.

Cicle Carles Riera
Dins del cicle Carles Riera trobem Converses amb el piano i Diàleg a quatre veus ambdós espectacles musicals acompanyats amb el pianista Emili Brugalla.

Inici d’abonaments i venda d’entrades:
Per internet:
Venda d’abonaments:
– Des de dimecres 17 de març a les 10.30h.

Venda d’entrades individuals:
– Des de dijous 18 de març a les 10.30h.

A taquilles:
Venda exclusiva d’entrades i abonaments:
– Dijous 18 de març de 10.30h a 13h i de 17h a 19.30h
– Divendres 19 de març de 17 a 19.30h
Els dies 1 i 2 d’abril les taquilles romandran tancades en motiu de Setmana Santa:

Més informació: https://www.escenagran.cat/ca/programacio.html  – www.escenagran.cat

Deixa un comentari