Publicat el 31/03/2020

Alguns equipaments ja tenen noves dates per una part dels espectacles ajornats pel Coronavirus

D’acord amb les mesures preses per la Generalitat i l’Estat respecte a la situació del COVID-19, els equipaments d’Escena grAn (Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, Sala Nau B1 de Roca Umbert, Casa de Cultura Sant Francesc i Teatre Auditori Can Palots), ajornen tots els espectacles del mes d’abril.
Fins que finalitzi el confinament, el personal dels equipaments d’Escena grAn continuarà treballant des de casa, actualitzant la informació, gestionant la devolució d’entrades, donant resposta als dubtes dels clients i preparant la nova temporada.
Les consultes relacionades amb la venda d’entrades es poden seguir fent a través del correu electrònic info@escenagran.cat.
Les taquilles del Teatre Auditori (punt de venda d’Escena grAn) continuen tancades però la venda d’entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la www.escenagran.cat on també apareixerà tota la informació actualitzada sobre els espectacles ajornats.

ESPECTACLES AJORNATS. Els espectacles que es veuran afectats durant el mes d’abril són:

 • L’obra Iphigenia en Vallecas, prevista per dijous 2 d’abril a Llevant Teatre, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert Herois i follies, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data
 • El concert De Monteverdi a Wagner, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • L’espectacle familiar La Caputxeta, previst per diumenge 5 d’abril a la Casa SaFrancesc, s’ajorna al 4 d’octubre de 2020.
 • La sarsuela La del manojo de rosas, prevista per diumenge 5 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert de Pavvla, previst per divendres 17 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la  nova data.
 • L’obra El pequeño poni, prevista per divendres 17 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 20 de novembre de 2020.
 • L’espectacle de dansa Romeu i Julieta, previst per dissabte 18 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova dat
 • L’espectacle familiar Aladín, previst per diumenge 19 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 14 de març de 2021.
 • El concert de Las Migas, previst per dissabte 18 d’abril a la Nau B1, s’ajorna al 30 de gener de 2021.
 • L’espectacle familiar Hamelí, previst per dissabte 25 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 7 de novembre de 2020.
 • L’obra Suite TOC núm. 6, prevista per dissabte 25 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • La visita guiada Més enllà dels miralls, prevista per diumenge 26 d’abril al Teatre Auditori, s’anul·la.
 • El concert Renaissance, previst per diumenge 26 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades a través del mateix canal de compra:

Si les entrades es van comprar a les taquilles del Teatre Auditori, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, es podrà venirÇ
presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30h.
Si les entrades es van comprar per Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.
Escena grAn es posarà en contacte, a través del correu electrònic i/o telèfon i SMS, amb les persones que hagin comprat entrades per aquests espectacles.

ESPECTACLES ANUL·LATS
L’obra teatral La Rambla de les floristes, prevista pel 15 de març al Teatre Auditori, i les dues sessions de la visita guiada Més enllà dels miralls, previstes pel 14 de març i 26 d’abril al Teatre Auditori, han quedat anul·lades definitivament.

Seguiu la web i xarxes d’Escena gran www.escenagran.cat i la dels equipaments que laformen per actualitzar la informació.

Deixa un comentari