Publicat el 05/10/2021

Dilluns 4 d’octubre es va fer la primera sessió al local del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) de la plaça del Barato de Vilassar de Mar

Els Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) tenen per objectiu facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions, i també les seves vivències i els seus coneixements.
Es pretén reduir l’impacte negatiu de la cura que, a vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, i millorar la qualitat  de vida de les persones en situació de dependència.
En les 10 sessions que estan programades, les persones participants comparteixen experiències i vivències relacionades amb la cura dels seus familiars amb dependència. També reben les orientacions i el suport emocional de la psicòloga de la Federació d’Associacions de Familiars d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC).

Enguany, el grup estarà format per entre 8 i 12 persones cuidadores, que es reuniran setmanalment durant 10 sessions d’una hora i 30 minuts. La cloenda del grup serà el 20 de desembre.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari