Publicat el 28/05/2020

La parròquia de Sant Pere i Sant Pau i el Santuari de la Misericòrdia de Canet de Mar tornaran a realitzar misses amb fidels a partir d‘aquest dissabte 30 de maig

Amb l’entrada del nostre municipi a la Fase 1 de la desescalada i amb la flexibilització de les mesures durant les vetlles i enterraments, la Parròquia de Canet ja va reprendre la passada setmana els enterraments i s’ha deixat per al pròxim 30 de maig el retorn de les misses.

Amb l’objectiu de poder facilitar la pregària comunitària, es demana seguir totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.
Es recomana fer servir mascareta a l’interior, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic si és possible tant en entrar com en sortir i mantenir la distància física de dos metres de seguretat als bancs i a la cua de la comunió.
Seguint amb les mesures indicades, no hi haurà fulls de cants ni cap element que s’hagi de passar de mà en mà, com tampoc es pot besar ni tocar imatges. El nombre de fidels assistents no podrà superar el terç de la capacitat de la parròquia o del santuari.

 

 

Deixa un comentari