Publicat el 16/03/2021

A partir de diumenge 21 de març es reprenen les activitats de les Jugateques ambientals de la platja i el Parc del Tramvia!

Un any després de l’aturada de les activitats a causa de la irrupció de la pandèmia, es reprenen les activitats educatives de les jugateques ambientals. En aquesta nova edició d’activitats la programació de la jugateca ambiental a Montgat serà doble: a la platja de Montgat (a tocar del túnel) i al Parc del Tramvia (davant l’entrada de la B-20).
Gairebé cada diumenge, des del 21 de març fins al 6 de juny, trobarem la jugateca a la platja, amb activitats setmanals. Per altra banda, la Jugateca ambiental serà al Parc del Tramvia també tots els diumenges des del 21 de març fins el 6 de juny amb propostes educatives de descoberta dels animalons i plantes del parc.

La Jugateca Ambiental és un espai d’informació i de promoció dels espais naturals: parcs, platges,…, en què es desenvolupen activitats ambientals, com ara tallers, jocs, fires, festes i experimentació per a un públic familiar. La finalitat és promoure els valors socials, patrimonials i ambientals dels espais metropolitans.

En finalitzar les activitats els nens i nenes que hi participen rebran com a obsequi una carmanyola o un bocanroll.

 

Deixa un comentari