Publicat el 24/09/2020

El servei s’ha reprès amb les renovacions ja concertades que no es van poder realitzar i ara ja es poden demanar cites per al proper mes d’octubre

Aquest mes de setembre, la Policia Nacional ha reactivat el servei de renovacions del DNI, que va quedar suspès el passat mes de març amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19.
Les persones interessades a renovar el DNI han de trucar al telèfon d’Atenció ciutadana (93 557 17 77), de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o els dijous, de 16 a 19 h, i se’ls inclourà a la llista de peticions.
Es recorda que les cites són limitades (30) i que es donaran, prioritàriament, a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda. Si no s’exhaureixen, es donaran a la resta de persones interessades.
Les renovacions es faran el dia 21 d’octubre a l’equipament Els Vienesos (carrer de la Segarra, 12) i les recollides seran el 27 d’octubre en aquest mateix equipament.
Només es donaran dues cites per persona i tenen prioritat les persones empadronades al municipi, que s’hauran d’acreditar amb el DNI original.

 

Deixa un comentari