Publicat el 05/07/2021

L’Ajuntament lamenta informar que, per segon cap de setmana consecutiu, trams de la gelosia que separa el passeig Marítim de Vilassar de Mar de les vies del tren han aparegut trencats com a resultat d’accions incíviques

Aquest cap de setmana, la trencadissa es va produir en el tram de gelosia que hi ha entre la plaça de l’Ajuntament i la de Pau Vila. El cap de setmana passat, els desperfectes, que ja van ser reparats el passat dimecres per la Brigada Municipal, van aparèixer davant la sortida del pas situat a l’altura de l’Ajuntament.

Adif, administrador de la infraestructura ferroviària, també ha estat informat per l’Ajuntament de diversos trencaments en el tancat de la seva competència, un a l’altura del carrer Torrent de la Santa (la setmana passada) i un altre, a l’altura del carrer Cuba, detectat avui. Amb anterioritat, també havien aparegut malmeses algunes papereres que s’havien posat noves al mateix passeig Marítim.

L’Ajuntament reitera la seva condemna d’aquestes conductes incíviques que malmeten el mobiliari públic, els serveis i la imatge de Vilassar de Mar i apel·la a la responsabilitat de tothom per evitar-les. Els serveis i el mobiliari públics, que paguem entre totes i tos, són de tothom, així com la responsabilitat de tenir-ne cura perquè tothom els pugui gaudir.

Deixa un comentari