Publicat el 26/04/2022

La Generalitat ha instal·lat una tanca de seguretat per evitar més despreniments; assegurar la zona; i consolidar el penya-segat perquè no caiguin més pedres

 

 

 

Els operaris continuen realitzant una tasca exhaustiva per poder assegurar el tram afectat per l’esllavissada que es va produir a la N-II durant la matinada del passat divendres i que afecta a la circulació del tram Calella-Sant Pol.
Gràcies a aquesta feina, la circulació es podrà reprendre com a molt tard dijous al matí, a través de la instal·lació d’un carril de doble direcció regulat per semàfors.

Pel que fa a les reparacions, la Generalitat, a través del Servei Territorial de Carreteres, ha instal·lat una tanca de seguretat per evitar més despreniments i garantir la seguretat dels usuaris de la N-II. També s’està assegurant la zona i consolidant el penya-segat perquè no caiguin més pedres.
Cal recordar que la mobilitat pels vianants segueix  restringida i que la via alternativa pels vehicles, segueix essent la C-32.
Totes les actuacions que s’estan duent a terme són per preservar, de manera rigorosa i estudiada, la seguretat de tothom i poder reforçar totes les mesures per recuperar la normalitat i la circulació en aquest tram de la N-II que es va veure afectada per les fortes pluges del passat divendres.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari