Publicat el 17/06/2016

Des del 22 de juny, i fins  a l’11 de setembre, els veïns de Premià de Dalt podran gaudir de la piscina del Club de Tennis Premià de Dalt a uns preus especials, més econòmics que equipaments
d´aquestes característiques als municipis del voltant i encara més reduïts respecte els de la temprada anterior.

L´alcalde, Josep Triadó, i el president del Club de Tennis Premià de Dalt, Marcos Cadarso, van signar el passat 10 de juny un nou conveni de col·laboració entre l´Ajuntament i l´entitat amb la finalitat de facilitar l´accés dels veïns de Premià de Dalt a les piscines descobertes del club, per a promoure punts de trobada que fomentin la cohesió social entre la població.

El conveni té una durada de quatre anys, amb una aportació econòmica del consistori de 24.000 € en total. 

Com explica l´alcalde, “després de l’èxit assolit l’any passat que va ser el primer en què els veïns vam gaudir de la piscina del Club amb unes condicions econòmiques especials, aquest any hem renovat l’acord i l’ampliem a quatre anys”. I afegeix, “agraïm la voluntat del Club de Tennis i del seu president per a renovar un acord que ha estat molt apreciat pels veïns”. 

L’objectiu és donar una alternativa a la ciutadania perquè a dia d’avui Premià de Dalt no disposa de piscina municipal i alhora donar a conèixer les instal·lacions als veïns perquè suposa una oportunitat perquè l’entitat augmenti el seu nombre de socis.

Hi ha dues modalitats de tarifes, l’entrada diària i l’abonament, i es diferencien segons les edats.

Els veïns que vulguin gaudir d’aquestes tarifes especials hauran d´acreditar la residència a Premià de Dalt mitjançant la presentació d´un document oficial (DNI, NIE o carnet de conduir) amb l´adreça de Premià de Dalt, o bé mitjançant un certificat d´empadronament. 

Deixa un comentari