Publicat el 13/05/2021

L’actuació es va realitzar dissabte 8 de maig en el marc de la campanya “Let’s Clean Up Europe”

Prop de 100kg de residus es van recollir aquest dissabte 8 de maig en la jornada de neteja de la riera de Cabrils organitzada per l’Ajuntament de Cabrils, ADF Burriac i Cap Plastik Cab en el marc de la campanya “LET’S CLEAN UP EUROPE”.
Durant la jornada, les persones voluntàries van netejar els 900 metres que separen el Pont de la Vela del Pont de la rotonda. En total es van recollir 7 sacs de residus i voluminosos.
Entre els objectes recollits hi havia plàstics, cartrons, mascaretes i també llaunes i vidres.

Correcta gestió dels residus
Cal recordar que és obligatori separar els residus en fraccions (resta, paper, vidre, envasos, orgànica) i fer un bon ús dels contenidors de reciclatge selectiu així com la deixalleria i dels serveis de recollida (https://www.cabrils.cat/et-vols-treure-un-trasto-vell-de-sobre/).

Des de l’Ajuntament de Cabrils fem una crida a la responsabilitat i a fomentar una actitud cívica vers el reciclatge i la sostenibilitat i demanem col·laboració ciutadana en la correcta selecció dels residus.

Per altra banda, en el cas que es detecti algun abocament massiu o incontrolat, cal comunicar-ho a l’Ajuntament amb la màxima celeritat per poder corregir i sancionar les accions incíviques que ens perjudiquen a tots.

 

Deixa un comentari