Publicat el 27/04/2021

La participació enguany ha estat molt positiva: més de 90 votacions en un jurat obert a tothom i un total de 18 obres presentades.

En la modalitat de poesia, la premiada ha estat “El abrigo de tu recuerdo” de Jimmy Shibaru,  una de les persones que acompanyen des del CFP.  L’obra de narrativa breu més votada ha estat “La meva mare” de la Paula, que l’han fet arribar des de Fundació el Maresme. Moltíssimes felicitats!
Amb la voluntat de fer aquest certamen més inclusiu i comunitari enguany hem comptat amb la participació, a banda de persones ateses des del CFP Maresme, de persones vinculades al Club Social Tu Tries i Fundació el Maresme. Estem molt contents/es per la seva col·laboració i predisposició per ser-ne partícips en tot moment, fent xarxa, així, amb altres entitats que atenen persones amb una problemàtica de salut mental a Mataró. La participació enguany també ha estat molt positiva: més de 90 votacions en un jurat obert a tothom i un total de 18 obres presentades.
Volem agrair també a totes les persones que n’han format part i animar-les a fer-ho l’any que ve. Una tercera edició que es preveu plena de novetats.
Esperem seguir  fent comunitat i promovent la cultura i poder-ho celebrar junts/es i, per fi, compartir una estona en un acte inclusiu i festiu.
Aviat podreu gaudir del recull de llibres de Llibre Actiu, la llibreria d’intercanvi del CFP, que hem preparat per vosaltres.

El CFP  (https://www.cfpmaresme.org/) és una associació declarada Entitat d’Utilitat Pública des d’octubre de 1983. 

 

Deixa un comentari