Publicat el 19/01/2023

Maresme-Barcelonès Nord i la Diputació de Barcelona han presentat aquesta oficina, ubicada al Tecnocampus de Mataró. Farà assessorament tecnològic personalitzat a petites i mitjanes empreses, així com a persones autònomes

 

 

PIMEC Maresme-Barcelonès Nord i la Diputació de Barcelona, amb el suport de Red.es, han presentat aquest dimecres la seu de l’Oficina Acelera Pyme Rural de Mataró, ubicada al Tecnocampus.
L’OAP Rural és una oficina física i virtual, on les petites i mitjanes empreses i les persones autònomes de poblacions de menys de 20.000 habitants poden sol·licitar assessorament tecnològic personalitzat a partir d’un diagnòstic digital del negoci. A més, poden accedir a seminaris sobre TIC i tallers de networking, així com a eines i recursos per a la digitalització i gestió dels tràmits vinculats al kit digital.

L’acte l’han encapçalat el tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, Albert Torras, i el director d’Innovació i Tecnologia de PIMEC, Andreu Bru. Torras ha recordat que el Maresme «és la segona comarca de la província que compta amb més empreses i autònoms, amb gairebé 24.000, localitzades en 25 municipis de menys de 20.000 habitants». D’altra banda, Bru ha explicat que «aquestes oficines trenquen les barreres de la distància, portant els serveis a zones allunyades de les àrees metropolitanes, i incentiven el contacte directe entre empreses i autònoms que cerquen tecnologies i prestadors de tecnologia de proximitat».

Un dels objectius principals de l’OAP Rural és la digitalització d’empreses i autònoms evitant que els generi cap cost, ja que està 100% subvencionat pels fons Next Generation.

 

Redacció
Imatge i font: Diputació de Barcelona

 

 

Deixa un comentari