Publicat el 01/09/2015

La programació inclou un total de cinc espectacles que es distribuirà entre els mesos d´octubre a desembre.
El concert d´en Joan Miquel Oliver, fundador del grup Antònia Font, serà el plat fort d´aquest nou cicle. El compositor i guitarrista presenta el seu últim disc, Pegasus, en què proposa un càlid viatge pel seu propi univers ple de ritmes i fora de totes les regles, tot intercalat amb el seu repertori anterior que ha fet d´aquest nou treball un éxit de crítica i públic.
La temporada de tardor 2015 també conté una interessant proposta teatral. A l´octubre la comèdia Animals de Companyia, que posa en dubte el valor de l´amistat en un sopar d´una colla d´amics. I, al novembre, L´efecte, una exploració sobre el cervell humà, la medicina i l´atracció física.
Per completar el cartell, dues propostes ben suggerents: el blues més fresc i ple de bones vibracions d´August Tharrats i Txell Sust , els quals es posaran el públic a la butxaca amb el seu swing contagiós, i la dansa experimental de la companyia Iron Skulls amb Sinestèsia, una barreja del hiphop, l´acrobàcia i la dansa contemporània.
 
Entrades i Abonaments
El 23 de setembre es posaran a la venda a l´Ajuntament d´Argentona els abonaments per als antics abonats i l´1 d´octubre els nous abonaments. A partir del 12 d’octubre es podran adquirir les entrades dels diferents espectacles a l’Ajuntament d’Argentona i a través del web municipal
www.argentona.cat.
En aquesta temporada de tardor de La Sala es presenten dos abonaments, un per a assistir a tots els espectacles, que tindrà un preu de 41,5 €, i un de 26 € que inclou el concert de Joan Miquel Oliver i dos espectacles més de la temporada a triar.
Una altra de les novetats serà un el descompte del 10% que oferiran diversos restaurants de la vila a tots aquells
Per a més informació cliqueu
http://argentona.cat/lasalatardor2015

Deixa un comentari