Publicat el 14/12/2019

‘En Màrius, l’Helena i el misteri de la màscara de carnaval’, és el títol del nou llibre de la Biblioteca Ilturo dedicat a descobrir als més joves el patrimoni del municipi

Ens trobem en 1955 a Cabrera de Mataró i en Màrius ha fet una màscara a l’escola per al ball de cara tapada i el concurs de carotes que se celebra al carnaval. No li vol ensenyar a ningú, ni a l’Helena, però uns fets inesperats faran que aquest carnaval de 1955 no sigui com els altres.

Aquest és el punt de partida del tercer volum de la Col·lecció Biblioteca Ilturo, ‘En Màrius, l’Helena i el misteri de la màscara de carnaval’, que es presenta a la biblioteca del municipi dimarts 17 de desembre, a partir de les 18 h.

L’acte per a donar a conèixer  l’obra escrita per Mercè Pujadas amb il·lustracions de Teo Perea, comptarà amb la narradora Gina Clotet i acollirà també un taller de màscares. A més hi participaran els nous nans Màrius i Helena, que romandran exposats una setmana a la biblioteca, acompanyats dels flabiolaires.

La col·lecció ha estat editada per l’Ajuntament de Cabrera de Mar amb el segell Cossetània Edicions. I ha estat coordinada i dirigida per Albert Calls i per la directora de la Biblioteca Ilturo, Judit Garcia. Es vol apropar als més joves el ric patrimoni i la història de la localitat municipi. Amb anterioritat s’han publicat ‘En Màrius, l’Helena i la clau del Castell’, sobre el passat medieval i el Castell de Burriac, i ‘En Màrius, l’Helena i el verí petrificador’, ambientat en l’època iberoromana.

Deixa un comentari