Es presenta a Premià de Mar l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/09/2011

El proper dissabte 10 de setembre es presenta l’Assemblea Nacional Catalana a Premià de Mar. Aquest acte de presentació es farà a les 18h al Centre Cívic (c/ Esperança, 19) i és una crida als premianencs i premianenques per a que s’impliquin en aquest projecte d’emancipació nacional. L’acte està presentat pel Juli Carbonell i l’Antoni Llimona i comptarà amb la intervenció del filòsof Josep Maria Terricabras.
 
L’ANC és una organització popular, unitària, plural i democràtica que treballa en l’inici d’un procés d’independència que ens porti a la constitució d’un estat propi. El col·lectiu entén que ha arribat l´hora d´unir esforços per tal que les voluntats actuals a favor de la sobirania s’agrupin i així es multipliquin i esdevinguin majoritàries, per vies democràtiques, com a condició indispensable per exercir el dret d’autodeterminació.
L’ANC es defineix com un moviment basat en la democràcia de base i la unitat d’acció, i constituït per assemblees territorials i sectorials. La participació en qualsevol dels òrgans de l’ANC serà sempre a títol personal. Qualsevol organització podrà mostrar el seu suport a l’ANC manifestant explícitament que comparteix els punts d’aquesta declaració fundacional. Així mateix, pel seu caràcter unitari i aglutinador, l’ANC no participarà, amb candidatura pròpia ni integrant-se en cap candidatura, en eleccions polítiques de qualsevol nivell.

Deixa un comentari