Publicat el 04/06/2020

Tot i que el recinte firal és d’aproximadament 5.000 m2 seria molt complicat garantir la distància mínima interpersonal

El Comitè de Crisis ha decidit cancel·lar la 40a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme que havia de celebrar-se a finals de setembre. A dia d’avui no se saben les mesures que estaran establertes de cara al setembre, però si que es pot preveure una sèrie de factors que dificulten la celebració de la fira des del punt de vista del treball intern (comercialització i logística) com de la pròpia realització de la fira.

Un dels principals motius és el fet de no poder realitzar la 40a edició amb normalitat: la Fira passaria de tenir més de 130 stands a un terç de l’ocupació; l’aforament també es veuria reduït a un terç; i no es podrien realitzar espectacles, entre d’altres. A més, tot i que el recinte firal és d’aproximadament 5.000 m2 seria molt complicat garantir la distància mínima interpersonal ja que es comptabilitzen cada any al voltant de 30.000 visites.

El tradicional vermut que ofereix l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital dins la Fira, en canvi, si que se celebrarà i s’emmarcarà dins dels actes de la Festa Major de la Minerva.

 

 

Deixa un comentari