Es posen a la venda les entrades dels concerts del cicle -Ritme a les Golfes- de Can Lleonart | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/01/2012

La música torna aquest mes de febrer a Can Lleonart. Dins del cicle ‘Ritme a les Golfes’ del programa d’hivern, el centre cultural ens proposa dues cites musicals amb algunes de les figures més destacades del jazz català.
El divendres 17 de febrer tindrem oportunitat de gaudir de l’espectacle Populina,
un repertori de cançons de sempre i peces conegudes per tothom, interpretades pel pianista Manel Camp i el saxofonista Llibert Fortuny.
Divendres 24 de febrer,
la segona i darrera proposta del cicle de jazz, porta de nou a l’escenari de les golfes a la cantant Laura Simó que actuarà acompanyada de Francesc Capella, al piano, Guillermo Prats, al contrabaix, i David Simó, a la bateria. Laura Simó & Francesc Capella Trio portaran un espectacle d’estil netament jazzístic, que crea un pont entre els clàssics com Webster, Jobin, Porter o Gino Vanelli, entre d’altres.
Les entrades es poden adquirir anticipadament des del 30 de gener  a Can Lleonart al preu de 4€. L’entrada és gratuïta per als menors de 18 anys.
www.canlleonart.com

Deixa un comentari