Es posa en marxa la campanya -Tinc sang de Sibarita- a diferents hospitals de Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/09/2011

  La cuinera Ada Parellada obre enguany la campanya que se celebrarà als principals hospitals de Catalunya entre el 7 de setembre i el 5 d’octubre. En el cas de l’Hospital Germans Trias i Pujol, la xef serà Ada Parellada, que estarà a la vostra disposició aquest dimecres 7 de setembre de 10:00 a 11:00 h.   El cuiner Ferran Adrià juntament amb la Fundació Alícia clouran aquesta campanya de captació de sang, en què també participaran Carles Gaig, Fermí Puig i Diego Campos, entre altres cuiners de prestigi.
En aquesta segona convocatòria de la campanya de donació “Tinc sang de Sibarita” hi participaran molts dels hospitals de Catalunya que disposen d’unitat fixa de donació de sang: l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, l’Hospital Universitari de Sant Pau, la Mútua de Terrassa, l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Hospital Clínic. També hi haurà una edició a la Biblioteca Pública del 22@ del Poblenou i a l’espai de Catalunya Caixa de Girona.
El Banc de Sang i Teixits (BST) amb el lema “Tinc sang de Sibarita” ha endegat una segona convocatòria d’aquesta ruta gastronòmica que s’estén a molts indrets de Catalunya perquè els donants de les diverses demarcacions geogràfiques puguin gaudir, a canvi de la seva generositat, d’un tastet de delicatesens creades per cuiners de primera línia.
“Tinc sang de Sibarita” té com a finalitat relacionar els bons hàbits alimentaris amb la donació de sang per tal de fidelitzar i captar nous donants, apropant-se a les especialitats de molts dels millors cuiners catalans actuals. L’èxit que té aquesta campanya permet també recuperar bona part de les reserves de sang que s’han anat reduint al llarg de l’estiu.
Aquesta iniciativa destaca el valor de l’altruisme de la donació de sang a Catalunya, així com la col·laboració desinteressada de molts col·lectius implicats. Tots els xefs s’han sumat novament a aquesta campanya aportant el seu art com a reconeixement de la importància i aportació social que significa ser donant de sang.
Donat l’èxit de la campanya de l’any passat, es recomana als donants que reservin lloc, dia i hora de la donació a través de la web
www.donarsang.gencat.cat.

Deixa un comentari