Publicat el 20/12/2019

Aquesta nova eina complementa altres mecanismes ja existents per tal d’ acostar la policia a la ciutadania

El passat 19 de desembre va entrar en funcionament l’App de seguretat ciutadana “Beesafe” perquè la població tingui una via directa de connexió i alarma amb la Policia Local, sense intermediaris i on l’usuari, des del seu mòbil, pot enviar avisos d’emergència o incidències urgents als agents més propers.

Per tal de poder fer ús de l’aplicació, només cal descarregar-la (està disponible de forma gratuïta per android i iOS), registrar-se i configurar el perfil d’usuari.
L’aplicació és fàcil de fer servir, en cas de necessitat: a la pantalla principal hi ha quatre tipus d’alarmes per activar, en funció de l’emergència:

• Si hi ha intrusos a casa
• En cas d’incidències amb l’alarma de casa
• Si es detecta activitat sospitosa a alguna casa veïna
• Si s’observa presència estranya al carrer

Des de la Regidoria de Governació es vol incidir en la importància que la població faci un bon ús de l’aplicació i que es prioritzin els avisos d’emergències urgents, per tal de no col·lapsar la Policia Local amb alertes innecessàries.

Vilassar de Mar serà el tercer poble de Catalunya en implantar aquesta aplicació, després de Matadepera i Alella.

Aquesta nova eina complementa altres mecanismes ja existents per acostar la policia a la ciutadania i contribuir a un Vilassar de Mar més segur com són les patrulles de paisà amb cotxe camuflat; l’App Botó Vermell (DragAlert) adreçada als comerços locals; la intensificació de la vigilància a les zones comercials durant l’època nadalenca; la policia de proximitat o l’oficina d’atenció ciutadana que la Policia Local té a l’Ajuntament, a més de la comissaria central situada al polígon industrial.

Díptic informatiu:  http://www.vilassardemar.cat/recursos-compartits/arxius/governacio/Diptic%20Beesafe%20Vilassar%20de%20Mar_print.pdf

Deixa un comentari