Publicat el 22/12/2020

L’Ajuntament ha programat un segon passi per al mateix diumenge 27 de desembre per a 1.000 veïns més, a l’Estadi Municipal, atès que les primeres entrades es van exhaurir en quatre minuts

A partir de les 19 hores de demà dimecres, 23 de desembre, es podran sol·licitar les noves invitacions per al segon passi de l’arribada dels Reis d’Orient a la ciutat de Badalona en helicòpter que tindrà lloc el pròxim 27 de desembre a les 16:00h a l’Estadi Municipal.
Es posaran a disposició dels veïns i veïnes 1.000 noves invitacions, la màxima capacitat que permet la situació sanitària actual al camp de futbol, i es podrà accedir a les entrades a través del web www.agendacultural.badalona.cat i de les aplicacions mòbils de l’Agenda Cultural Badalona.

Les entrades per a veure l’acte de l’arribada dels Reis d’Orient l’Estadi Municipal de Badalona es van exhaurir molt ràpidament, en poc més de quatre minuts, quan es va obrir el termini per a la seva sol·licitud el passat divendres 18 de desembre. Davant d’aquest interès, l’Ajuntament ha decidit fer un segon passi de l’Arribada dels Reis que tindrà lloc el mateix diumenge 27 de desembre, a les 16 hores.

Des de l’organització es fa una crida a la solidaritat de la ciutadania i, atès que l’aforament ha de ser reduït per motius sanitaris, es sol·licita que es treguin les entrades estrictament necessàries per als adults perquè hi puguin assistir més nens i nenes.

Per sol·licitar les entrades primer cal registrar-se i introduir les dades de les persones assistents. També es demana que els assistents arribin a l’Estadi una hora abans de l’inici de l’acte, tant els del matí, com els de la tarda. Per poder accedir-hi caldrà portar la corresponent entrada, o bé en el mòbil o bé impresa, i el full omplert de declaració responsable de tots els adults assistents.

 

 

Deixa un comentari