Publicat el 18/02/2020

El passat divendres 14 de febrer es va realitzar la plantació d’alocs, per fer realitat un altre dels projectes dels Pressupostos Participatius 2019 més votats per la ciutadania

Aquest projecte  portava per títol “Substituir les canyes d’una de les rieres per alocs”. L’actuació consta de tres fases:
La primera, es va dur a terme el 8 de febrer, i va consistir en la preparació del terreny en el tram de la riera entre el carrer Maria Vidal i el carrer del Congrés.
Es va extreure el rizoma de les canyes amb màquina retroexcavadora per evitar que torni a sortir i es va preparar el terreny de la zona per plantar els alocs.
La segona, el 14 de febrer, va consistir en la plantació dels alocs. Per assegurar l’arrelament de les plantes es va instal·lar una malla de fibra de coco orgànica i biodegradable al voltant de cada aloc. Es van plantar 40 alocs d’uns 40 cm d’alçada.
La tercera fase consistirà en el seguiment i manteniment durant un any per assegurar la plantació dels alocs i la seva viabilitat, mantenint la zona neta de plantes invasores.

Deixa un comentari