Publicat el 21/03/2021

Un total de 20 famílies de la població accedeixen aquests dies als pisos de protecció oficial de propietat

Al llarg dels propers 10 dies les persones beneficiàries de la promoció pública d’habitatges de Cal Conde estan formalitzant davant de notari la seva adquisició per tal que se’ls hi faci lliurament de les claus. En total són 24 els pisos que formen la promoció, amb aparcaments i trasters, a més d’un local públic, dels quals 20 són en propietat i 4 pertanyen a l’Ajuntament de Cabrera de Mar que els posarà en lloguer també per sota del preu de mercat.

Cal destacar el moment en què s’enllesteix la construcció, promoguda pel consistori amb Llar Unió Catalònia, que s’ha topat amb dificultats com l’aparició de la pandèmia o les troballes de restes arqueològiques. De fet, aquests seran un dels prop 3.000 habitatges protegits que s’hauran construït a Catalunya en el darrer any.
Paral·lelament a la promoció, també s’han desenvolupat els treballs d’urbanització del seu entorn amb l’actuació duta a terme al nou tram del carrer d’en Majó; s’hi han millorat les xarxes de subministrament d’aigua, electricitat, gas i telecomuni­cacions; s’hi han ampliat les voreres de la banda de muntanya del carrer d’en Majó i del tram superior del carrer Mossèn Cinto Verdaguer i s’han delimitat les places d’aparcament.

La voluntat municipal és, a curt termini, promoure la urbanització de la zona interior del sector. Aquesta suposaria la crea­ció de dues promocions privades d’habitatges més, d’aproximadament 12 pisos cadascuna, a més de la fina­lització dels treballs d’enjardinament i del parc de Cal Conde.

 

Deixa un comentari