Es lliura la 3a beca als Estats Units a dues alumnes dels Instituts de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/06/2012

Júlia Suriol, de l’institut Pere Ribot, i Laura Roig, de l’institut Vilatzara, són les dues alumnes premiades amb la 3a beca als Estats Units, organitzada per la Regidoria de Joventut amb l’objectiu de premiar l’esforç a l’estudi i promocionar l’intercanvi de cultures. El lliurament de la beca es va fer el passat 8 de juny al Servei de Joventut de Can Jorba.


La beca premia els alumnes de segon de batxillerat, un de cada institut vilassarenc, amb les millors notes de l’expedient acadèmic del curs actual. Enguany el premi consisteix en una estada de 21 dies a Wisconsin, al nord-est dels EEUU, on a més de practicar l’anglès les estudiants premiades podran conèixer de primera mà la cultura i la política americana.


L’estada es farà del 30 de juliol al 19 d’agost a la ciutat de Baraboo, on viuen les famílies americanes amb qui conviuran. Cada jove tindrà un diari electrònic, http://vilassardemar.wordpress.com, per poder explicar les seves experiències diàries. Les dues joves estaran acompanyats d’Ove Joseph Jönsson, coordinador del projecte.

Deixa un comentari