Publicat el 14/05/2022

Es limiten horaris en la pesca marítima recreativa a les platges Badalona.

 

La pesca marítima recreativa de superfície des de terra estarà prohibida entre les 8 i les 20 hores a tot el litoral badaloní. També està prohibida la pesca submarina dins de la zona de bany.

 

Des d’aquest diumenge, 15 de maig, i fins diumenge 15 de setembre estarà prohibida la pesca marítima recreativa de superfície des de terra a tot el litoral badaloní entre les 8 i les 20 hores que és l’horari més habitual de bany i és l’horari establert en el Pla d’usos de temporada de les platges de Badalona
Aquesta activitat recreativa està regulada pel Decret 109/1995 que estableix que en el Pla d’usos de temporada de cada any a les platges catalanes s’ha d’establir l’horari de pesca recreativa de superfície des de terra

Des de l’Ajuntament de Badalona es demana la col·laboració del pescadors perquè facilitin les tasques de neteja dels mitjans mecànics ja que poden coincidir amb l’horari en el que està permesa la pesca des de la sorra.

Per altra banda i tal com queda recollit en mateix Decret 109/1995, de 24 de març, de regulació la pesca marítima recreativa submarina s’ha de practicar fora de la zona de bany.

Tant l’Ajuntament de Badalona com l’Àrea Metropolitana de Barcelona estan realitzant durant aquestes setmanes les tasques de manteniment per posar a punt totes les platges de la ciutat amb la instal·lació i condicionament del mobiliari.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari