Publicat el 29/10/2021

L’Ajuntament de Premià de Mar ha convocat les bases per a l’atorgament de la primera edició dels premis “Espai l’Amistat”

La convocatòria dels premis obeeix a la voluntat de l’Ajuntament de donar suport a la creació artística, tot ajudant a reactivar un sector que, com és el cas de les arts escèniques, va resultar fortament castigat per la pandèmia de la COVID-19.

Tal com especifiquen les bases, es convoquen dos premis de suport a la creació artística en l’àmbit professional.
Hi poden optar les persones físiques nascudes al Maresme, residents a Premià de Mar o a alguna altra localitat de la comarca, o que estiguin vinculades al teixit cultural del Maresme. També poden optar-hi companyies dedicades a les arts escèniques, sempre que la majoria dels seus membres compleixin les condicions anteriors.

Pel que fa als projectes, hauran de ser de nova creació, i no estrenats a cap sala. Poden ser de diferents disciplines artístiques, com ara el teatre, la dansa o el mim entre altres.
Es donaran dos premis dotats cadascun d’ells amb 4.000 €. A més, les propostes guanyadores tindran l’oportunitat d’estrenar la seva obra a l’Espai l’Amistat durant la tardor de 2022.

Per optar als premis, cal inscriure’s omplint el formulari que hi ha al web municipal .  La data límit per fer-ho serà el dilluns, 15 de novembre.
La convocatòria d’aquests premis a la creació artística respon a una aportació del grup municipal de PECP al pressupost municipal de 2021.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

 

Deixa un comentari