Publicat el 15/09/2020

Per acomiadar aquest FESTIMATGE no celebrat i retre-li un petit homenatge, el diumenge 18 d’octubre es farà un acte simbòlic a la Sala Mozart on mostrar les fotografies premiades i els curts guardonats més destacats

El passat mes de març, l’equip organitzador del FESTIMATGE comunicava l’ajornament de la celebració del festival, que havia de tenir lloc a l’abril, perquè la situació sanitària així ho demanava. Donades les circumstàncies, l’organització ha decidit cancel·lar, definitivament, la celebració del 15è FESTIMATGE.

Un esdeveniment d’aquesta envergadura requereix del treball de molta gent per dur-lo a terme i per adequar els diferents espais per a la seva celebració. L’objectiu és que el màxim nombre de persones gaudeixi dels seus actes i, amb les circumstàncies actuals, no només el control dels aforaments, sinó la predisposició dels ciutadans a participar en actes culturals, ha fet dubtar a l’equip organitzador de la idoneïtat de tirar endavant l’edició d’enguany i els ha portat a prendre la dura decisió de cancel·lar el FESTIMATGE 2020.
Amb la perspectiva que aquesta situació es pot allargar en el temps i convertir-se en quelcom quotidià durant els propers mesos o anys, des de l’organització expliquen que es posen en marxa per preparar el FESTIMATGE 2021, amb totes les mesures i amb la consciència que la vida continua i la cultura no pot parar.
Els Premis d’Honor del Trofeu Torretes de Fotografia i Cinema es lliuraran en l’acte de cloenda del FESTIMATGE 2021.

Per tal d’acomiadar aquest FESTIMATGE 2020, no celebrat, i retre-li un petit homenatge, des de l’organització s’ha decidit fer un acte simbòlic on mostrar les fotografies premiades i els guardonats més destacats. La seva celebració està prevista per al diumenge 18 d’octubre a la Sala Mozart de Calella.

 

Deixa un comentari