Publicat el 03/06/2019

Les parelles Martínez-Garcia i Serra-Correa s’imposen a la platja del Club Nàutic del Masnou

Les parelles formades per Carla Martínez i Marta Garcia en categoria femenina i per Ferran Serra i Agustín Correa en la masculina han guanyat la tercera prova del ‘Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2019’ de vòlei platja que s’ha disputat aquest cap de setmana a la platja del Club Nàutic El Masnou. Després d’aquesta prova, el campionat continua més obert que mai, sense cap parella dominadora en els quadres femení i masculí.

La parella Martínez-Garcia ha pujat al més alt del podi femení després d’una fantàstica final disputada amb la parella formada per Rebeca Fernández i Glòria Massari. Les campiones guanyaven el primer set sense dificultats, fet que feia presagiar que el partit es resoldria per la via ràpida. Tot i així, Fernández-Massari han començat el segon set amb ganes de capgirar el marcador i amb un gran treball en defensa de Rebeca Fernández i els atacs de Massari han aconseguit forçar el set de desempat. La igualtat ha continuat també en el tercer parcial però Marta Garcia i Carla Martínez han tirat d’experiència i tranquil·litat per acabar guanyant el partit. D’aquesta manera, Marta Garcia, que participava aquesta temporada per primer cop en Vichy Catalan Vòlei Tour juntament amb Carla Martínez, habitual del circuit i dels podis, han esdevingut les campiones.

En el quadre masculí, els campions han estat Ferran Serra i Agustín Correa, que han necessitat remuntar el partit i forçar el set de desempat per guanyar a la parella formada per Héctor Gallardo i Conrad Rovira. Un partit èpic i ple de jugades espectaculars que han fet vibrar el públic. La parella Rovira-Gallardo s’avançava en el marcador amb un joc molt treballat i sense errors. Ben al contrari que el segon parcial, on tot i mostrar un bon joc la solvència i regularitat de Serra-Correa ha fet que s’igualés el partit. En el tercer set Rovira-Gallardo han comès més errors i han patit molt, sobretot en la recepció dels bons serveis de Correa. D’aquesta manera, Agustín Correa i Ferran Serra aconseguien pujar per primera vegada aquesta temporada al calaix més alt del podi. La parella havia fet una segona posició a Badalona i una quarta a Vilanova i la Geltrú.

En tercera posició del quadre femení han acabat Júlia Bonet i Maria Palet, que han guanyat a Ana Blanca Torres i Alba Cardona, la parella revelació femenina del campionat. Júlia Bonet va ser campiona a la prova disputada a Vilanova i la Geltrú fa un parell de setmanes, en aquella ocasió fent parella amb Elena Biosca. La tercera plaça masculina ha estat per Carlos Mora i Javier Naya, que han guanyat a Brian Salas i David Martín, la parella revelació del quadre masculí, i que van ser els campions de la primera prova celebrada  Badalona.

La parella perfecta, que destaca a la millor jugadora i al millor jugador del cap de setmana, ha estat en aquesta ocasió per Rebeca Fernández i Agustín Correa.
A l’entrega de premis han assistit Quim Fàbregas, regidor d’esports de l’Ajuntament del Masnou; Manel Freixa, president del Club Nàutic el Masnou, i Óscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol. En paral·lel al circuit s’ha disputat també aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Menors infantil i cadet de clubs.

 

 

Deixa un comentari