Publicat el 13/04/2015

ERC Cabrils va omplir divendres passat al vespre la sala de La Concòrdia en l’acte de presentació de la seva candidatura per a les properes Eleccions Municipals 2015.
Quasi un centenar de persones van omplir la sala per conèixer a les persones que confegeixen la candidatura d’ERC Cabrils acompanyant al seu candidat, regidor  durant els darrers 4 anys, Xavi Viudez. L’acte, presentat per Ferran Camps membre del secretariat de l’ACN,  va comptar amb la presència de Toni Comín i Josep Ginesta, qui es van encarregar de fer una pinzellada de la importància de les eleccions municipals  per l’esdevenir de la vida quotidiana  de les persones i del paper que jugaran els ajuntaments, sorgits de les eleccions Municipals 2015, per a la posta en marxa de les noves estructures d’estat.
En un acte molt dinàmic, ERC va presentar la seva filosofia de futur i els principals eixos que centraran la campanya a partir del 8 de maig, en un vídeo protagonitzat pels 5 primers membres de la llista. Després d’una breu al·locució del cap de llista, Xavi Viudez, de la presentació dels 21 membres de la llista i de les petites intervencions de Comín (Associació Socialisme, Catalunya i Llibertat) i de Josep Ginesta (Secretari nacional de política social), els assistents a l’acte van poder compartir una estona amb tots els integrants de la llista tot degustant una copa de vi cabrilenc Testuan.

Deixa un comentari