Publicat el 02/02/2021

La regidoria de Joventut organitza un cicle formatiu i d’assessorament intern per integrar les qüestions de gènere i de diversitat sexual als serveis i les seves instal·lacions

Aquests dies la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Argentona està duent a terme un cicle formatiu i d’acompanyament per incorporar la perspectiva de gènere als equipaments juvenils locals, com són el Casal de Joves i l’Espai Jove del Cros, i que s’amplia també a d’altres serveis municipals.

Un dels objectius principals és el de transformar la concepció d’aquests equipaments, per tal d’integrar i diversificar els espais i les persones usuàries, des de la lògica de la igualtat de gènere i la diversitat sexual. Diversos tècnics responsables de les instal·lacions municipals participen d’aquest programa que consta d’una primera part teòrica i una altra d’assessorament.
La intenció és desenvolupar una major sensibilitat cap a totes les realitats de gènere, la diversitat, així com les manifestacions de violència de gènere. Des d’aquesta òptica, l’administració local i els seus serveis poden incorporar noves estratègies de treball que tinguin com un dels eixos la diversitat, la realitat social actual i com respondre a les violències sexuals, l’assetjament, i disposar d’eines i recursos per a la prevenció i la detecció.

 

Deixa un comentari