Publicat el 19/05/2021

Estan ubicats al Convent de Les Clarisses a Arenys de Mar i al Centre Cívic Lluís Jover a Vilassar de Mar

El Departament de Salut ha posat en funcionament avui un nou punt mitjà de vacunació al Convent de Les Clarisses, situat al carrer de Santa Clara, 18, d’Arenys de Mar. Ahir se’n va posar en marxa un altre al Centre Cívic Lluís Jover, al carrer de Lluís Jover, 22, de Vilassar de Mar. Els dos equipaments han estat cedits pels respectius ajuntaments.
Aquests punts, gestionats per l’Institut Català de la Salut, obriran de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h i de les 15 a les 20 h. També els caps de setmana, sempre segons la disponibilitat de vacunes que hi hagi en cada moment.

Els primers dies de funcionament s’estan administrant vacunes a la població compresa entre els 50 i els 59 anys i també a professionals sanitaris i estudiants de branques sanitàries majors de 16 anys.
Els dos nous punts formen part dels 19 punts de vacunació mitjans que hi ha oberts a data d’avui a la Regió Sanitària Metropolitana Nord.
Al Maresme hi ha 5 punts: el Convent de les Clarisses (Arenys de Mar), el Centre Cívic Lluís Jover (Vilassar de Mar) i el CAP El Maresme, el Centre Cívic Pla d’En Boet i l’Hospital de Sant Jaume, tots tres a Mataró.

Per poder vacunar-se al Convent de Les Clarisses, al Centre Cívic Lluís Jover o a qualsevol dels altres punts del territori, cal formar part dels grups convocats pel Departament de Salut, segons dicta en cada moment l’estratègia de vacunació. Aquesta setmana s’està convocant per SMS a les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 perquè puguin reservar hora, dia i lloc per vacunar-se. També poden demanar cita al web: vacunacovidsalut.cat.

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-se estan complets, es recomana anar entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar si hi ha noves cites disponibles.

Salut/Servei Català de la Salut

Deixa un comentari