Publicat el 12/05/2017

Es posaran a la venda el 16 de maig i cada usuari en podrà adquirir un màxim de 8

Les entrades pel concert que els Rolling Stones faran a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 27 de setembre seran nominals per tal de lluitar contra la revenda. Segons un comunicat de la promotora Doctor Music, sortiran a la venda per internet a doctormusic.com i a Ticketmaster.es el pròxim dimarts 16 de març i hauran de figurar a nom d’un dels assistents al concert.

El preu oscil·larà entre els 86 i els 290 euros (costos de distribució no inclosos) i el comprador haurà d’indicar el nom i cognom d’un assistent titular, que haurà d’entrar al recinte del concert al mateix temps que tots els seus acompanyants. En cas que aquesta persona no pugui anar a la cita, la resta perdran el seu dret a anar al concert.

Per evitar la revenda d’entrades, la promotora Doctor Music ha especificat que no es podrà canviar el nom de l’assistent titular, tot i que ha matisat que és possible adquirir assegurances d’assistència.
Paral·lelament, la promotora ha anunciat que hi haurà prevenda d’entrades a través de l’aplicació mòbil The Rolling Stones el 15 de maig, entre les deu del matí i les cinc de la tarda. I també ha informat que hi haurà entrades VIP.

ACN Barcelona

Deixa un comentari