Publicat el 29/07/2017

Aquest nou equipament ve a sumar-se a d’altres espais a l’aire lliure com la pista vella del centre urbà i a les pistes de futbol sala i bàsquet del Pla de l’Avellà que hi ha a Cabrera de Mar.

L’Ajuntament continua ampliant la seva oferta per a la pràctica esportiva als espais públics amb la posada en marxa del camp multiesportius a Mas Terrillo.

Aquesta pista, prevista en el programa d’inversions municipals per a aquest 2017, suposa una despesa de 35.000 € i està destinada a l’activitat física de persones majors de 3 anys en un horari d’ús que arriba fins a les 22.30 h.

L’espai està preparat per a la pràctica de futbol, handbol i bàsquet i està equipat amb una superfície de gespa artificial. Properament es completarà l’actuació amb la instal·lació d’una font i de bancs a l’entorn de la pista.

Aquest nou equipament esportiu se suma a d’altres dels que ja disposa la localitat per a la pràctica esportiva a l’aire lliure, com la pista vella del centre urbà, que ha estat recentment remodelada, i les pistes de futbol sala i bàsquet que es poden trobar al Pla de l’Avellà.

Deixa un comentari