Publicat el 21/01/2022

Entra en servei la línia 807 de bus que connecta Cabrera de Mar amb Barcelona


En el seu inici, aquest servei de bus disposa provisionalment d’una única parada a Cabrera de Mar (El Sindicat), a l’espera que la Diputació de Barcelona faciliti la incorporació de les parades de Sant Sebastià i d’Agell a la carretera B-502

 

Des d’aquest dilluns, 17 de gener, el municipi ha vist ampliada la seva xarxa de transport públic amb la posada en marxa de la línia 807 de bus que connecta de manera directa Cabrera de Mar amb Barcelona i Argentona.

La línia presta servei de dilluns a divendres, excepte al mes d’agost, i compta amb un total de sis expedicions d’anada, amb origen a Argentona i destinació plaça de Tetuan, i sis més de tornada, posant l’èmfasi en les hores punta.

Pel que fa a les parades, en un primer moment es compta amb una a la nostra població situada a la carretera de Vilassar de Mar B-502 a l’alçada del Sindicat Agrícola.
Està prevista la incorporació d’altres parades als veïnats d’Agell i de Sant Sebastià que es troben pendents que la Diputació de Barcelona dugui a terme les actuacions corresponents per a la seva creació.

La voluntat és que aquest nou servei permeti facilitar una connexió ràpida entre Cabrera de Mar i Barcelona.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari