Publicat el 14/05/2021

Està ubicat a l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, al carrer Hospital, 31

El Departament de Salut ha posat en funcionament un punt mitjà de vacunació al Centre Sociosanitari Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, que forma part del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), situat al carrer Hospital, 31, de Mataró.
Aquest punt obrirà de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h i de les 15 a les 20 h, sempre segons la disponibilitat de vacunes que hi hagi en cada moment.
El primer dia de funcionament s’estan administrant vacunes a la població compresa entre els 50 i els 59 anys, així com a les persones de més de 70 anys.
El Centre Sociosanitari del CSdM forma part dels 17 punts de vacunació mitjans que hi ha oberts a data d’avui a la Regió Sanitària Metropolitana Nord. Els altres 2 punts situats a Mataró són el Centre d’Atenció Primària El Maresme (Camí del Mig, 36), i el Centre Cívic Pla d’en Boet (carrer Juan Sebastian Elcano, 6).
A partir de l’1 de juny aquests punts mitjans de la Regió es complementaran amb dos punts de vacunació massiva a la Pista d’Atletisme de Sabadell i al Palau d’Esports de Granollers.

Per poder vacunar-se al Centre Sociosanitari del CSdM o a qualsevol dels altres punts del territori, cal formar part dels grups convocats pel Departament de Salut, segons dicta en cada moment l’estratègia de vacunació.
Aquesta setmana s’està convocant per SMS a les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 perquè puguin reservar hora, dia i lloc per vacunar-se.  També poden demanar cita al web www.vacunacovidsalut.cat.
El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-se estan complets, es recomana anar entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar si hi ha noves cites disponibles.

Deixa un comentari