Publicat el 12/05/2021

Està ubicat al Centre Sociosanitari de Badalona Serveis Assistencials (BSA), al carrer de Sant Jeroni de Murtra, 60

El Departament de Salut ha posat en funcionament avui un punt intermedi de vacunació al Centre Sociosanitari de Badalona Serveis Assistencials (BSA), al carrer de Sant Jeroni de Murtra, 60, de Badalona.
Aquest punt obrirà de dilluns a divendres de les 15 a les 21 hores i els caps de setmana i festius, de 9 a 21 hores, sempre segons la disponibilitat de vacunes que hi hagi en cada moment.
En el primer dia de funcionament s’estan administrant vacunes a la població compresa entre els 55 i els 59 anys.

El Centre Sociosanitari de BSA forma part dels 16 punts intermedis de vacunació que hi ha oberts a data d’avui a la Regió Sanitària Metropolitana Nord.
Els altres punts a Badalona són: el Centre Cultural El Carme (al carrer de Francesc Layret,78) i el CAP Doctor Robert (plaça de la Medicina, s/n), però aquest últim deixarà de ser punt de vacunació i serà substituït la setmana pròxima per un nou punt al Centre Cívic de Can Cabanyes (a la Rambla de Sant Joan, 59-77).
Els punts intermedis de la Regió es complementaran a partir de l’1 de juny amb dos punts de vacunació massiva a la Pista d’Atletisme de Sabadell i el Palau d’Esports de Granollers.

Per poder vacunar-se en el Centre Sociosanitari de BSA o en qualsevol dels altres punts del territori cal formar part dels grups convocats pel departament de Salut, segons dicta en cada moment l’estratègia de vacunació.
Aquesta setmana s’està convocant per SMS a les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 perquè puguin reservar hora, dia i lloc per vacunar-se. També poden entrar al web: vacunacovidsalut.cat i demanar cita.

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-se estan complets, es recomana anar entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o disponibilitats.
Salut/Servei Català de la Salut

Deixa un comentari