Publicat el 05/03/2019

La línia de Canet és directa a Sant Pol i Calella, amb tres parades a cada municipi, a la carretera nacional

Aquest dilluns 4 de març entren en funcionament els nous canvis en el servei de bus que uneix les poblacions de Canet – Sant Pol – Sant Cebrià i Calella. La novetat més important és que se separarà Sant Cebrià de la línia i per tant hi haurà una connexió més ràpida entre les tres poblacions de costa.
La línia de Canet és directa a Sant Pol i Calella, amb tres parades a cada municipi a la carretera nacional. Això vol dir que no s’entrarà a la població de Sant Pol. Aquesta línia, que és la 627, finalitza el recorregut a Canet i per tant, permet fer una circumval·lació amb 14 parades al nostre municipi.

Sant Cebrià comptarà amb un bus llançadora que unirà aquest municipi amb Sant Pol. Aquest bus circularà per les diferents urbanitzacions del municipi. Els veïns de Sant Cebrià hauran de baixa a Sant Pol i canviar de línia si volen anar a Canet o Calella. L’única excepció serà els dies lectius a l’entrada i la sortida dels dos instituts de Canet, ja que el bus sí enllaçarà Sant Cebrià amb el Lluís Domènech i el Sunsi Mora.

Els nens i les nenes des de 4 fins a 16 anys (l’any que fan els 16), poden circular amb la targeta T16, que costa 35 euros i permet circular durant tots aquests anys. El cost de la línia per Canet es manté i no suposa cap increment econòmic pel nostre municipi. És el mateix que els darrers exercicis.
Consulteu l’horari del bus en aquest pdf i també directament al web www.sagales.com, que és qui publica totes les actualitzacions del servei.

Consulteu horaris: 
http://canetdemar.cat/ARXIUS/documpdf/PDFvaris2019/territori/627_629_Canet_de_Mar_Sant_Pol_de_Mar_Calella_WEB_2019_02_21.pdf

Deixa un comentari