Publicat el 09/06/2016

 

 

Ja està actiu el web http://participa.badalona.cat per la qual cosa els veïns i veïnes de Badalona ja poden proposar i donar suport tant a les propostes del Pla d’Actuació Municipal (PAM) com als projectes de ciutat del Pressupost d’Inversions Municipal (PIM). Durant tot el cap de setmana i fins aquest dilluns 13 només apareixen en aquest web els projectes generals de ciutat del PIM. Tothom que vulgui participar en aquest procés s’haurà de registrar prèviament en el web.

Serà a partir de dilluns 13 quan en aquest web s’hi afegiran els projectes d’inversió per a cadascun dels sis districtes de Badalona, i fins al dimecres 29 de juny tota la ciutadania podrà proposar en el web http://participa.badalona.cat les millores que es vulguin per al seu barri o per a la ciutat en el seu conjunt.

Així, i per primera vegada a Badalona, aquest Procés Participatiu prioritzarà i recollirà propostes votades per la ciutadania durant tot aquest mes de juny. Durant la primera quinzena del mes de juliol es podran modificar, ampliar o descartar aquestes propostes en les sis Sessions Participatives que es faran a cada districte. Després d’una validació tècnica que es farà els mesos de juliol i agost, durant el mes d’octubre s’efectuarà la votació ciutadana on els veïns i veïnes majors de 16 anys podran votar els projectes que volen pel seu districte i per a la ciutat. Aquest Pressupost d’Inversions, que en el seu conjunt ascendirà a 49,3 milions d’euros, es portarà a aprovació al Ple municipal abans de final d’any.

El PAM defineix quin model de ciutat s’ha de construir els propers 3-4 anys. El document amb què treballa l’Ajuntament fixa 3 eixos i 15 objectius a assolir. Els 3 eixos presentats són: Drets Socials, Lideratge i Oportunitats de Ciutat i Governança Compartida.

Deixa un comentari