Ens ha deixat en Francesc Herràndiz Cisneros | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/09/2011

Ahir 22 de setembre de 2011 va morir el qui fou Francesc Herràndiz Cisneros (“Paco”), tot un referent de l’independentisme desacoplexat i un patriota excepcional.


Havia militat a ERC però les divergències nascudes arran de l’edició del primer Tripartit amb les forces espanyolistes el va fer renunciar i posicionar-se en el sector crític que no ha renunciat mai a la Independència com a objectiu de país i imperatiu moral de tots els catalans.
Aquesta combativitat independentista el dugué a ser el fundador de “Vilassar de Mar Decideix”, entitat que presidí i que va organitzar la consulta sobre la Independència a Vilassar de Mar, tot seguint les passes endegades des d’Arenys de Munt.
Moltes entitats cíviques, partits polítics i particulars han expressat la seves condolences. 
Catvilassar i el Centre d’Estudis Vilassarencs se sumen al lament de la família sentint molt la pèrdua d’un col·laborador excepcional i irrepetible.
Avui divendres 23 de setembre, a partir de les onze del matí s’obrirà la sala de vetlles del tanatori de Mataró. Les exèquies tindran lloc el dissabte 24 a les 12 hores al mateix tanatori mataroní.

Deixa un comentari