Publicat el 16/04/2020

Una de les conseqüències de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-COV-2 és a major demanda de material sanitari, i entre ells, els guants d’ús sanitari

Actualment, hi ha una necessitat de disposar de guants per als professionals de Badalona Serveis Assistencials (BSA), una organització social i sanitària municipal que engloba 16 centres i més de 1.400 professionals.
Per aquest motiu, des de l’organització fem una crida a la col·laboració ciutadana i del nostre entorn amb l’objectiu d’obtenir aquest material necessari per dur a terme la nostra tasca assistencial amb seguretat.

Per fer la donació de guants, qualsevol que sigui la quantitat, podeu contactar mitjançant el correu electrònic fempinya@bsa.cat o al telèfon 682131541.

Des de BSA volem agrair la solidaritat rebuda durant aquesta situació d’excepcionalitat per persones, entitats, empreses i institucions. A banda de l’ajuda directa, suposen un símbol de compromís i suport per al personal d’una organització referent en la prestació integral de serveis de salut i socials, que com la resta fa front a una situació sense precedents.

Deixa un comentari