Publicat el 31/12/2021

S’apropa el moment més esperat de l’any per a tots els infants, la nit de Reis, un esdeveniment ple de màgia que, a més, conclourà els actes del Nadal del Masnou.

 

Per tal que els Reis Mags puguin portar els regals desitjats a les llars de la vila, els seus ajudants, els carters reials, hi seran en diferents dies i hores i en diversos punts del municipi, que s’han habilitat per tal que hi puguin recollir totes les cartes dels nens i de les nenes del Masnou.
Aquest any, però, cal destacar que no hi haurà contacte entre infants i carters, sinó que les cartes s’hauran de dipositar a les bústies que estaran custodiant, i que no caldrà inscripció prèvia per acudir-hi.

Així, diumenge 2, d’11 a 13 hores, el Parc del Llac acollirà la primera parada del campament reial. A la tarda, es traslladaran fins a la plaça de Ramon i Cajal, on rebran als infants masnovins de les 17 a les 20 hores.

Dilluns 3, els ajudants de Ses Majestats muntaran el seu assentament als Jardins dels Països Catalans per recollir les cartes de 17 a 20 hores i dimarts 4 a la mateixa hora, hi seran a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil, en la que serà l’última de les jornades abans de la tan esperada cavalcada de reis.

Cavalcada per donar la benvinguda als Reis Mags

Dimecres 5 de gener, Ses Majestats d’Orient tornaran a desembarcar al Masnou a la plaça d’Europa (port esportiu) per encetar la tradicional cavalcada, acompanyats per una comitiva de carrosses decorades per diverses entitats masnovines i que comptarà amb una intèrpret de llengua de signes catalana.
L’esdeveniment, que es durà a terme des de les 18 i fins a les 21 hores, enguany presenta novetats.
La principal,  el canvi de recorregut, que aquest any s’ha modificat i facilitarà el pas de la comitiva  per carrers més amplis i esponjats, facilitant també la distribució del públic assistent.

Així, els Reis Mags sortiran de la plaça d’Europa i es dirigiran per l’N-II fins a l’avinguda del President Kennedy, on seguiran la ruta fins a arribar al carrer de la Ciutat Vila Jardí.
A continuació, continuaran fins a l’avinguda de la Mare de Déu de Núria i fins al carrer de Sant Miquel per on seguiran fins a arribar a l’avinguda de Joan XXIII. En aquest punt, la comitiva es dirigirà en direcció a la plaça de Ramon i Cajal, fent la volta pel carrer de les Guilleries, carrer de la Pollacra Goleta Constança i el carrer d’Almeria.
L’altra novetat d’enguany serà que no hi haurà llançament de caramels durant la cavalcada per tal d’evitar aglomeracions i complir amb les recomanacions de les restriccions vigents amb motiu de la pandèmia.

En arribar a la plaça de Ramon i Cajal, Ses Majestats, els reis mags, recolliran totes les cartes recollides pels patges reials a la vila i es disposaran a preparar-se per tal de fer arribar els regals i desitjos demanats a totes les llars de la vila.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari