Publicat el 05/09/2020

Les activitats dirigides s’iniciaran el proper dimecres 16 de setembre a l’espai lúdic i de salut del carrer Cal Batalló

El proper dimecres 16 de setembre a les 10h s’inicien les activitats dirigides de l’Espai Lúdic per a gent gran que ofereix la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Cabrils. Les activitats, que són gratuïtes, tindran lloc cada dilluns, dimecres i dijous de 10h a 12h a l’espai lúdic i de salut, situat al carrer Cal Batalló (al costat del CAP de Cabrils).
L’objectiu d’aquest espai és impulsar el benestar, fomentar i millorar les capacitats físiques i sensorials de la gent gran, així com millorar la seva qualitat de vida.
Donada la situació actual, caldrà complir amb totes les mesures de seguretat. L’aforament estarà limitat amb grups reduïts i l’ús de mascareta serà obligatòria (excepcions per causa mèdica cal portar justificació).

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar, poden inscriure’s a partir del 7 de setembre a l’Àrea de Benestar Social, Inclusió i Convivència i Gent Gran situada al carrer Emília Carles, 1 (1r pis) de 9 a 14h o trucant al 93 750 94 98.

Deixa un comentari