Publicat el 08/03/2023

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Teià engega avui una campanya de difusió titulada Dones emprenedores a Teià per donar visibilitat al teixit empresarial local liderat per dones

 

 

Es tracta de “quinze dones emprenedores i líders que han trobat a Teià l’ecosistema ideal per tirar endavant els seus projectes comercials”.

La iniciativa ha estat impulsada per les regidories d’Igualtat i Promoció Econòmica, que coordina Nico Widmer. La seva responsable explica que “les dones que apareixen a la campanya representen una petita part del gran nombre d’emprenedores que tenim al poble”. De fet, la selecció s’ha fet mitjançant un enviament de correus electrònics a més de 40 emprenedores.

El passat 22 de febrer es van iniciar les sessions fotogràfiques amb les que van respondre afirmativament, la identitat i la vocació professional de les quals es donaran a conèixer properament a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Widmer detalla que “l’objectiu final és la creació d’una associació de dones emprenedores on totes hi tenen cabuda i on trobaran un espai per intercanviar experiències i energies, així com una plataforma que els donarà visibilitat i recursos per a aprendre i créixer juntes”.

La campanya gràfica comença justament avui, 8-M, amb una imatge genèrica, i s’allargarà fins al 17 de març, data en què finalitzarà el programa d’activitats per commemorar el Dia de la Dona Treballadora amb la projecció de la pel·lícula Retrato de una mujer en llamas (2019), de Céline Sciamma.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Teià

 

 

Deixa un comentari