Publicat el 30/10/2015

Endesa ha  finalitzat recentment treballs de reforma tecnològica a les subestacions de Calella i Tordera, a la comarca del Maresme, amb la instal·lació de tres noves bateries de corrent contínua. Les actuacions permetran millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a un total de 84.923 clients repartits entre 15 municipis de la mateixa comarca del Maresme, així com de la Selva.
L’actuació, que ha suposat una inversió de 30.000 euros aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit a incorporar una bateria de nova tecnologia a la subestació de Calella i a substituir-ne dues a la subestació de Tordera. Les antigues són de 125 volts de corrent contínua i les noves, més potents, aporten tota la funcionalitat de la tecnologia digital actual. El nou element tecnològic consta d’un mòdul d’una intensitat de 105 ampers hora, cosa que millora els serveis auxiliars de la instal·lació com per exemple els sistemes d’interrupció d’energia o sistemes de telecontrol i proteccions, que són elements indispensables i aporten seguretat i protecció de la pròpia instal·lació i de les persones.


Els treballs beneficien els municipis de Calella, Canet de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna i Tordera –al Maresme–, i a Blanes, Fogars de la Selva, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Malgrat de Mar i Vidreres – a la Selva–. 
Així, el subministrament que ofereix la instal·lació elèctrica es dota d’una major potència i capacitat, fet que comporta una millora substancial en l’autonomia i la fiabilitat del servei als clients de la Companyia i per garantir la fiabilitat i la continuïtat de la xarxa a un total de 84.923 clients

Deixa un comentari