Endesa integra en l’entorn natural la xarxa elèctrica de mitja tensió del terme municipal de Dosrius, al Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/07/2012

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma d’una línia de mitja tensió del terme municipal de Dosrius, a la comarca del Maresme, amb l’objectiu d’integrar la xarxa en l’entorn natural i millorar la qualitat del servei als clients.
Els treballs, que han suposat una inversió de 10.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, han consistit en la substitució de suports de fusta que es trobaven malmesos per l’acció d’ocells, que en picotejar les estructures les danyaven, i un d’ells s’ha canviat per un suport metàl·lic.
A més, s’ha aprofitat l’actuació per a instal·lar un nou seccionador aeri a la línia, un element de maniobra de tecnologia blindada que permet regular amb molta més fluïdesa el funcionament de la xarxa.
Aquesta és la segona actuació que la Companyia realitza enguany a Dosrius i forma part del pla per a la millora tecnològica de les infraestructures a la comarca. En l’altra ocasió es va substituir l’habitual format de tres cables paral·lels per un nou sistema de línia trenada de baixa tensió al nucli de Canyamars i també es van substituir suports de fusta.
En total, la Companyia ha focalitzat les seves reformes en nou municipis del Maresme, ja que, a més de Dosrius, també se’n han fet a Alella, a les zones del Torrent de Catà i el Rial d’en Botifarra d’Arenys de Mar, la urbanització Can Lloberas de Cabrils, la zona de Can Ginebra, Sant Cebrià de Vallalta, als afores de Sant Iscle de Vallalta i la zona Roca de la Nao i, per últim, als afores de Sant Andreu de Llavaneres.

Deixa un comentari