Endavant amb les obres del centre logístic de Llavaneres. Allotjarà la Policia Local i la brigada municipal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/05/2012

Les obres del centre logístic per a la brigada i de la nova prefectura de la Policia Local van a bon ritme. L´equipament s´està construint a l´entrada del polígon industrial de Llavaneres i s´enllestirà en uns 8 mesos. A la fotografia, la regidora d´Urbanisme, Sandra Carreras, en una visita d´obres, fa uns dies, amb l´encarregat de l´empresa constructora.


Les obres de construcció del centre logístic van començar el 12 de març, amb el moviment de terres, i en aquests moments s´està avançant a molt bon ritme amb la construcció dels fonaments de l´edifici, com es pot comprovar a les imatges. Les obres es preveuen enllestir en uns 8 mesos. L’edifici s’està aixecant en un solar municipal situat a l’entrada del polígon industrial de Llavaneres. Constarà de dues plantes i tindrà una superfície útil de 605,19m2. Allotjarà la Policia Local i la brigada municipal. El projecte compta amb subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat i de Xarxa Barcelona de la Diputació, que pugen a 590.000 euros. L’aportació de l’Ajuntament ascendeix a 85.648 euros.

Deixa un comentari