Encesa dels llums de Nadal el divendres 25 de novembre, a les 19 hores | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2011

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, presidirà el proper divendres 25 de novembre, a les 19 hores, l’acte d’encesa dels llums de Nadal que tindrà lloc a la plaça de la Vila. A aquesta hora s’il·luminarà un espectacular arbre de Nadal que l’Ajuntament instal·larà a la plaça de la Vila. L’acte comptarà amb la presència del regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, i de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran.


40 alumnes de 2n i 4t de primària de dues escoles de la ciutat (Arrels-Esperança del barri de Llefià i Arrels-Blanquerna del barri de Morera) participaran en aquest acte interpretant diverses nadales.


Coincidint amb l’encesa de l’arbre de Nadal també s’inaugurarà la Il·luminació nadalenca de la zona comercial dels carrers de Mar i de Canonge Baranera, a càrrec de l’associació de comerciants d’aquests carrers. Aquesta associació també ha organitzat una cantada de nadales a càrrec de l’Orfeó Badaloní, a la mateixa plaça de la Vila, que se sumarà a la de les dues escoles de primària.


La plaça de la Vila presentarà aquestes festes nadalenques un aspecte diferent respecte a anys anteriors amb la instal·lació d’un arbre de Nadal lluminós de 10 metres d’alçada i 5 metres de diàmetre. L’arbre quedarà situat al costat del tradicional Pessebre de la plaça de la Vila.


La façana de la Casa de la Vila també es decorarà de manera diferent ja que comptarà amb detalls de llums de led blanques i uns focus que la il·luminaran totalment. La instal·lació d’aquesta il·luminació de Nadal ha estat possible gràcies a la col·laboració establerta entre l’Ajuntament de Badalona, el Centre Comercial Montigalà i les empreses FCC SA, IKEA, Vialser i ADO.


També cal destacar que els més petits trobaran al peu de l’arbre de Nadal una bústia per dipositar les cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient, cedida per l’empresa de mobiliari urbà ubicada a la nostra ciutat, JCDecaux.


Una altra novetat d’enguany és que l’Ajuntament de Badalona s’ha fet càrrec de la il·luminació de tres importants carrers de la ciutat: la Via Augusta, la Rambla de Sant Joan i l’avinguda del Marquès de Sant Mori.


La il·luminació de Nadal funcionarà cada dia fins al 7 de gener, entre les 17.30 i les 24 hores. L’Ajuntament de Badalona farà servir llums de baix consum com microbombetes, leds, fil lluminós i fibra òptica, seguint criteris d’estalvi energètic. També es donarà compliment del reglament d’eficiència energètica en instal·lacions d’enllumenat exterior.

Deixa un comentari