En renovar una línia de mitja tensió i millorar la qualitat del subministrament a Alella, Endesa destina 52.000 euros | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/12/2012

Endesa ha invertit 52.000 euros en els treballs de reforma tecnològica d’una línia de mitja tensió a 25 kV que discorre per Alella, a la comarca del Maresme. L’objectiu de l’actuació és millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a clients d’aquest municipi situat a poca distància de la costa, a les faldes granítiques de la Serralada Litoral.
L’acció ha consistit en la renovació de més d’un quilòmetre de cablejat subterrani situat al carrer de Santa Gemma, on ha estat necessari obrir rases a la vorera per tal de realitzar les obres i enllaçar el nou tram de mitja tensió amb dos transformadors. L’actuació a la via pública s’ha realitzat optant les mesures necessàries per causar el mínim impacte sobre la quotidianitat dels veïns.
En concret, la línia convencional de coure ha estat substituïda per una d’alumini -més fiable i amb millors prestacions mecàniques i elèctriques- fet que millora les condicions de seguretat de la infraestructura. Igualment, s’ha aprofitat l’operació per a col·locar un tub per a deixar la infraestructura preparada per instal·lar-hi fibra òptica.
Aquestes obres formen part del pla de la Companyia per a la millora i renovació tecnològica de les infraestructures elèctriques de mitja tensió al Maresme.

Deixa un comentari