Publicat el 25/05/2023

El català Sánchez Izquierdo s’enfrontarà al xinès Fajing Sun després de guanyar el britànic Stephens (6-1, 6-1). L’entrada al recinte del Club de Tennis és totalment gratuïta i des del club celebren l’èxit de públic

 

 

En marxa el torneig Internacional Ciutat de Mataró de tennis, que disputa aquests dies el quadre final. 16 tennistes d’arreu del món s’enfronten per endur-se de la segona edició mataronina del torneig ITF  que se celebra fins diumenge dia 28 a les instal·lacions del Club Tennis Mataró.
Sánchez Izquierdo supera el britànic Stephens i Mas de Ugarte s’acomiada

Durant tot el dia hi ha ha partits simultanis en cinc pistes, que mantenen les condicions perfectes malgrat la pluja que aquests dies fa acte de presència.
Ara ja només queden 16 dels 32 tennistes que es van classificar per jugar el quadre final i també hi ha en marxa, paral·lelament, el torneig de dobles.

Entre els noms clau, destaca la classificació del català Sánchez Izquierdo, que va imposar-se còmodament a Zach Stephens (6-1, 6-1) i ara mesurarà el seu potencial al del xinès Fajin Sun, que es va desfer d’Àlex Martínez en primera ronda (6-4, 6-0).
Un altre dels favorits, és el rus Kachmazov, que va superar Jordi Mas de Ugarte sense mirament(6-1, 6-1) .

  • 16 tennistes classificats per al a següent fase

I a partir d’ara, més partits a la recerca d’una plaça als quarts de final.
El grec Sakellaridis mesurarà el seu potencial al de Kachmazov. També destaquen altres partits com el duel entre Blach i Chazal, el partit entre els espanyols Jordi Sanchís i Barreto Sánchez, un altre que enfrontarà l’italià Iannaccone i el peruà Buse, i el duel entre el peruà Bueno i el tennista de Hong Kong Coleman Wong.
Cal destacar també els enfrontaments entre Kang i Rocha, el Ferrari – Vallejo i el ja esmentat Sun – Sánchez Izquierdo.

  • Entrada gratuïta i possibilitat de veure els partits en streaming

Tots els partits tenen entrada gratuïta. Des del club celebren la bona assistència i l’interès del públic.
A més, també hi ha l’opció de veure el partits en streaming. Es poden veure al web de l’entitat clubtennismataro.cat.

 

Redacció
Imatge i font: Club Tennis Mataró

Deixa un comentari