Publicat el 21/03/2016

Segons informa el consistori vilassarenc, el grup ho fa seguint la fitxa informatitzada d’inventari de recursos per a l’acollida de persones refugiades que el Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades de la Generalitat de Catalunya ha enviat a tots els ens locals perquè enumerin els recursos disponibles al municipi. 

D’aquesta manera, el Comitè podrà disposar d’informació actualitzada sobre els recursos que s’ofereixen a tot Catalunya, que podran  ser de naturalesa material (habitatges…) o immaterial (serveis de traducció, acompanyament escolar…). Aquests recursos, podran oferir-los les persones a títol individual, entitats, empreses, o bé la pròpia administració local, amb la finalitat que les entitats designades per a  l’acolliment de les persones refugiades puguin gestionar-los.

Qualsevol ciutadà, entitat o empresa que tingui interès en col·laborar-hi, només cal que ompli la fitxa de recursos (es troba al web municipal), la imprimeixi i la presenti a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (c. Sta. Eulàlia, 40) o enviar-la per correu electrònic a l’adreça refugiats@vilassardemar.cat. 

D’altra banda, cal recordar que el ple del 17 de desembre de 2015 va aprovar una moció conjunta de tots els grups municipals de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània

Deixa un comentari