Publicat el 26/06/2015

Segons informa el consistori alellenc, el Centre Formació d´Adults d´Alella-Espai Actiu  podrà expedir a partir del proper curs 2015-2016 els títols oficials de Graduat en Educació Secundària (GES), que permet accedir directament als Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) i dels nivells A2 i B1, equivalents al nivell bàsic de català.
Amb el reconeixement oficial per part de la Generalitat com a Centre de Formació d’Adults, l’escola alellenca també podrà expedir certificats de qualificació dels alumnes matriculats al curs de preparació a la prova d’accés al Cicle Formatiu de Grau Superior que els permetrà sumar fins a dos punts addicionals a la nota que obtinguin a la prova d’accés.


D’altra banda, el centre, de titularitat municipal i gestionat per Suara Cooperativa, també enceta l’aula virtual en la qual l’alumnat podrà accedir a material complementari i als diferents recursos pedagògics per aprofundir i ampliar els continguts treballats a classe. La futura aula virtual forma part de l’aposta del centre per implantar les noves tecnologies en el seu dia a dia i facilitar-ne el domini a tota la ciutadania.
El passat 22 de juny va obrir-se el termini de preinscripcions per al proper curs 2015-2016.
L’oferta per al curs 2015-2016 és dels següents cursos: Graduat en Educació Secundària Obligatòria (curs oficial); Preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (curs oficial); Preparació per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 i majors de 45 anys; Català: conversa, nivells A2 i B1 (certificats oficials), C1 i C2 i Anglès: nivell B2 (certificat oficial) i curs per a majors de 55 anys impartit per l’Escola d’Idiomes Modem de la UB.

Deixa un comentari